nachtlenzen 2

Zaterdag 04 Oktober 2003 in categorie Altijd handig

Een tijdje geleden schreven we een fijn stukje over nachtlenzen. Iedereen die nu bij Google op 'nachtlenzen' zoekt komt als eerste bij Verbal Jam uit. Logisch, want wie kan u nu beter adviseren bij het overwinnen van de ongemakken des levens dan een gerenommeerde site als Verbal Jam? Dat hebben ze daar bij Google héél goed begrepen!

Ons stukje was dan ook een groot succes en had blijkbaar een belangrijk aandeel in de promotie van de nachtlens. Dusdanig belangrijk dat enkele optiekzaken in de reacties sluikreclame gingen toepassen.
Tja, op zo'n moment moeten we toch een tikkeltje zakelijk worden. Het kabinet houdt ons in deze barre tijden voor dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de burger, maar in dit geval dus ook voor elke optiekzaak die wil meeliften op de reputatie van Verbal Jam. Bij deze nodigen wij de firma's Van Nes Optiek en Klein Optiek en Optometrie dan ook nadrukkelijk uit om elk 50 Eurootjes over te maken op gironummer 7906938 ten name van de Stichting Computer ConText, waaronder Verbal Jam ressorteert. Dan zijn wij voor dit jaar qua hosting van deze site ook weer een beetje uit de kosten nietwaar? Lijkt ons redelijk, want onze vaste lezers weten dat wij hier meestal veel kritischer en vileiner over allerlei zaken schrijven...

Uiteraard houden wij onze lezers op de hoogte van de vrijgevigheid der adverteerders.

Intussen denken wij na welke andere producten wij nog eens zullen ophemelen...