uit de kast op de kijkkast

Dinsdag 28 November 2006 in categorie Incrowd: over webloggen

Ja, daar zat hij dan vorige week! Zeaumaar ineens op de kijkbuis van de Staatsomroep! En dan nog wel bij het überlinkse kletsuitjenekprogramma van dat ongewassen omroeptuig Pauw en Witteman! Het moet niet gekker worden. Maar ja, er moest een boekie verkocht worden, hè. Een beduimeld epistel dat eerder die dag nog door beroepsbabbelaar Giel Beelen onder het oog van een beteuterd cameramannetje in de hens was gestoken. Weg promopresentasie! En dus moest hij nu zelf opdraven, onze zelfbenoemde profeet (vzmh) en pionier van de 'nieuwe treiterjoernalistiek'. Nederland-kantoorknuppelland mocht kennismaken met Deaumeniek Weesie (zgan). Nou, ik moet zeggen: 't viel me niet tegen. Dommeniek (teab) had voor de gelegenheid een keurig overhempie aangetrokken en een extravette pot kruidvat-gel op z'n krullenbol gedaan. Mijn held (*kuch*) was precies zoals ik 'm had voorgesteld, een beetje zo'n Turkse rijschoolhoudert uit Amsterdam-West. Maar dan twijfelachtig Arisch. Of een tweedehands autoverkopert. 't Zou goedverdoeme zeaumaar je buurman kunnen weesie, nietwaar? Maar ja, die buurman staat inmiddels wél mooi aan het hoofd van een heuse redactie van vijftien man die dagelijks druk doende is om met subsidie van de Telegraf al dat ritarechtse geklier in elkaar te punniken. Ga er maar aanstaan! Petje/keppeltje/boerkaatje af hoor!
Nou ja, verder een beetje lullen over geyle neuqseksfilmpjes van een kapotgepeste ADO-doelman ('Sta ik nog steeds achter'), het moraalgeridder van een gristenpuppie die zoveel begrip had gekregen bij de reaguurders (toch wel weer mooi van ze) en toen was het alweer veel te snel voorbij.

O ja, "We worden straks collega's" zei ie nog trots tegen p&w. Hahahaha! Hij kon 't niet laten. Doe eens zapzapzap, Weesie!

Tags: