een rot appeltje van robeco

Woensdag 22 September 2004 in categorie Ergernis, Woede of Frustratie

Ik dacht: láát ik eens mijn eigen verantwoordelijkheid nemen! Anders beland ik door al die kabinetsmaatregelen op mijn oude dag nog in de goot en die is straks al zo vol.

Ha, komt dàt even mooi uit: Robeco gaat mij direct helpen. Robeco adverteert in de online Volkskrant bij al die artikelen over het ravagebeleid van Balkenende met de Robeco Doelenplanner. Daarmee kan ik kiezen voor welk doel ik geld voor later wil wegleggen en dat gaat Robeco mij fijn advies geven hoe ik dat doel het beste kan bereiken. Ik vind het hartverwarmend dat Robeco zich in deze moeilijke tijden het lot van de mensen zo aantrekt!
In de Robeco Doelenplanner hoef ik alleen nog maar een paar vraagjes in te vullen waarvoor ik geld opzij wil leggen en hoeveel per maand. Nou, es effe rekenen... Ik zit al behoorlijk krap, ik sta elke maand weer rood, maar goed, een onbezorgde oude dag is ook wat waard. Daarvoor moeten nu eenmaal offers worden gebracht. Tien euro moet net lukken. Dan doe ik voortaan wel huismerkhagelslag op mijn brood in plaats van rookvlees. Ik vul dus in: 'appeltje voor de dorst' en '10 euro'. Ik hoef mijn doelstelling pas over tien jaar of later te hebben bereikt, want geld heeft nu eenmaal tijd nodig om te groeien, nietwaar?

De inleg bij Robeco

Het antwoord van Robeco:

Het antwoord van Robeco...

Een pilletje van Drion voor de dorst dan maar?