snufjes

Maandag 13 September 2004 in categorie Voor de Notulen & Ter Kennisname

Er zijn weer een paar nieuwigheidjes op Verbal Jam. Ten eerste kunt u zich aanmelden voor een email-nieuwsbrief, die ik meteen maar gewichtig 'Verbal Jam Mail Magazine' heb gedoopt. Wanneer u zich geheel gratis abonneert krijgt u elk weekend het Magazine met alle stukken van de voorbije week. Het mooist is hij leesbaar wanneer het email-programma hem in HTML weergeeft, maar zonder dat is 't ook wel te doen.

De bijdehante types -en tot die groep behoort u vrijwel allemaal natuurlijk- gaan direct opmerken dat ze die stukken toch ook op internet kunnen lezen. Dat klopt, maar met zo'n emailkrantje heb je toch meer het gevoel dat je er helemaal bij hoort. En je kunt ze op die manier fijn sparen, die stukjes.
Kortom, meld u massaal aan, dan kan ik eens testen of het ding een beetje aardig werkt. Uw email adres wordt uiteraard niet voor andere doeleinden gebruikt.
Zou ik in mijn enthousiasme nog bijna vergeten wáár u zich kunt aanmelden: in de rechterkolom onder 'mail magazine'.

Het tweede nieuwigheidje is een nieuwe versie van Visual Jam, dat prachtige fotoalbum. Het wordt geleidelijk verder uitgebreid. Gaat dat dus ook zien.

Homo ludens.