Lubbers knijpt hem wegens knijpen

Zaterdag 22 Mei 2004 in categorie Waargebeurde verzinsels, Verhelderende Gesprekken

Als u dit knijpen noemt...Als ex-secretaresse van Ruud zou ik het niet beter hebben kunnen zeggen dan Ria het deze week deed. Ze zei: Ruud kan héél amicaal zijn! Zo is hij nu eenmaal, hè? Lieve vrouwen vinden dat heerlijk. Vrouwen die te nauw in hun velletje zitten en feministisch zijn, niet.

Ikzelf, als nogmaals ex-secretaresse van Ruud, geloof er niets van dat hij een vrouw bij haar billen gegrepen zou hebben! Zo is Ruud helemáál niet. Dat weet ik uit eigen ervaring. Ruud is meer van 'maak je bureau eens leeg, hup die Verenigde Dijen uit elkaar jij en dan direct die fijne Hoge Commissaris van 'm d'r in', snappu wel?

Desnoods doet hij het gewoon tijdens de rondvraag.

Zo'n man in zijn positie hoeft het heus niet te hebben van een stiekem billenknijpertje na afloop van de vergadering. Hij is tenslotte de baas. Desnoods doet hij het gewoon tijdens de rondvraag.
Als nogmaals ex-secretaresse wéét ik dat gewoon.

Of hij neemt zo'n vrouw even apart in de wandelgangen, als u begrijpt wat ik bedoel. Ruud schijnt nog tegen die vrouw gezegd te hebben: 'Goh, wat doe je het goed!'
Nou, dat zegt Ruud niet gauw, kan ik u als nogmaals ex-secretaresse vertellen.
Dan moet zo'n vrouw toch wel optimaal gepresteerd hebben, dat is een ding wat zeker is.

Neem van mij aan: het is de normaalste zaak van de wereld. Zelfs Ruuds kinderen zijn er al helemaal aan gewend, lees ik in het AD. Ze maken er zelfs grappen over, zegt Ria.
Wat voor grappen? Ja, wat voor grappen... Dat zou ik even zo gauw niet weten wat je daar voor grappen over kunt maken... Ik ben zelf niet van het CDA, ziet u, dus ik héb dat soort humor niet.

Maar goed, Ria verwacht dat het allemaal wel overwaait.
't Is net zoals ze zegt: Zo niet, dan komt ie toch lekker weer thuis?
Dat is voor haar ook weer eens een opsteker als ie thuis komt in plaats van bij een willekeurige medewerkster. Bovendien, mannen van zijn leeftijd komen sowieso niet zo makkelijk meer.
En dan is het toch: zoals het stokje thuis krikt, krikt het nergens, nietwaar?
Nou ja, afijn, we zien wel hoe het afloopt. Kan ik u verder nog ergens mee helpen?

Tags: