sms-seks

Zondag 29 December 2002 in categorie Altijd handig

Zijn er eigenlijk opfris- en bijspijkercursussen voor de indertijd genoten seksuele voorlichting? Ik bespeur namelijk steeds meer hiaten in mijn kennis op dit terrein.
Zo ben ik al een poosje gefascineerd door die reclames die in de late uren op RTL4 verschijnen. Die over sms-seks. Dan worden hete meisjes mijn dagelijkse sms-vriendin. Ik durf het alleen niet te proberen, want het kost veel eurootjes 'pob'. En ik heb al geen flauw benul wat 'pob' is...

Ik weet ook niet wat ik kan verwachten. Gaat een heet meisje mij dan berichtjes sturen, met als voorspel een zwoele, vibrerende ringtone? En raak ik daar dan opgewonden van? Gaat dat wel lukken binnen maximaal 160 tekens? Ik ben tenslotte géén 16 meer. Hoe weet ik dat het hete sms-meisje in kwestie geen computer is?

En waarom moet ik er trouwens voor betálen? Betaalde hete vriendinnen zijn toch eigenlijk gewoon prostituees? Ah, zou dáár die afkorting 'pob'misschien op slaan? Prostituee Op Bestelling? Voor sommige mensen kan dát nu wel weer handig zijn!

O ja: kan sms-seks eigenlijk zonder condoom? Is dat dan wel veilig? Ik weet namelijk niet op hoeveel volt zo'n mobieltje eigenlijk werkt...

En om nou met isolatieband te gaan zitten pielen...