I-Mode wordt I-Dode

Maandag 09 September 2002 in categorie Technologie

Volgens mij gaat het niet zo best met de met veel bombarie geïntroduceerde i-mode telefoondienst van KPN. Dat valt af te leiden uit de intensieve reclamecampagne die KPN al sinds de introductie voert. Veelzeggender is nog dat de kortingsacties je om de oren vliegen. Gratis databundels, kortingen op het toestel en het abonnement, gratis reservebatterij.

Een echte wanhoopspoging is de meest recente mailing aan klanten die reeds i-mode gebruiken. "Een aardigheidje van KPN Mobile" staat er op de envelop. Vol verwachting klopt ons hart, want de envelop voelt flink gevuld aan. Dat blijkt te komen door een drietal foldertjes in de vorm van een i-mode toestel. Het is de bedoeling dat je vriendjes en vriendinnetjes overhaalt een i-mode abonnement te nemen. Vriend(in) krijgt 25 Euro korting, zelf vang je een bonus van eveneens 25 Euro. Totaal kun je dus als 'pusher' van KPN 75 Euro scoren.

Kortom, alleen maar een dooiemussigheidje van KPN Mobile, want iedereen heeft allang door dat i-mode tegenvalt. Leuren langs de vriendenkring is verspilde tijd.

Wie al een i-mode toestel heeft kan nog enig plezier beleven aan de i-mode site van Verbal Jam. Met exclusieve gratis ringtones!

Nog niet weggooien die Nokia

Tags: