bedscènes (1)

Zondag 28 Juli 2002 in categorie Waargebeurde verzinsels

Deze titel moet u ruim zien. Er wordt heel wat afgetobt tussen de lakens en in wanhopige pogingen het allemaal wat spannender te maken waagt men zich ook wel eens voorzichtig buiten het bed. Beweert men althans en okee, een duinpannetje of ander natuurmonumentje is nog wel geloofwaardig.

Voor de buitenwereld houdt iedereen de schijn op. Elke vrouw draagt de spannendste lingerie, doet niets liever dan pijpen en een vibratorcollectie aanleggen. Iedere man weet daar beneden vaardig zijn mondje te roeren, is vol aandacht voor zijn partner, is heel gevoelig maar kan wel-getimed toch ineens heel macho uit de hoek komen. En uiteráárd heeft iedereen heeft het op de meest bizarre plaatsen 'gedaan'.
Cliché zijn al de volgende lokaties: het aanrecht, de lift, het bureau, toiletten in treinen, vliegtuigen en cruiseschepen en niet te vergeten 'de bosjes' in de breedste zin van het woord. Natuurlijk laat ik hier de meeste weg, dus ga niet bijdehand zitten doen van 'je vergeet daar en daar'... Het gaat om de strekking van het betoog.

De borstkloppers verzinnen daar dan nog bij: de luchtballon, de barbecue, de lopende band, de vorkheftruck in de hoogste stand, het supermarktkarretje, het reuzenrad, de Python, het imperiaal van een Fiat Punto, de penaltystip in de Arena en de klankkast van een Steinway. Bepaalde beroepsgroepen willen nog wel eens met iets specifieks op de proppen komen, zoals het laadruim van een ruimteveer, een lege giertank, een cockpit of het loket van de sociale dienst. Die honen we hier ter plekke weg.

Er zullen positieve uitzonderingen zijn, maar waarom geloven wij dit alles in zijn algemeenheid niet? Omdat de amoureuze werkelijkheid wordt gedwarsboomd door de dagelijkse werkelijkheid. Terwijl de één zich naar een hoogtepunt zwoegt betrapt de ander zich op de gedachte dat er nog kreukgevoelig wasgoed in de machine zit. Dàt soort dingen. Hersenen hebben de eigenschap het bloed aan de erogene zones te onttrekken. Je kop moet dus niet te vol zitten zogezegd, anders wordt het allemaal niks. Dan ben je blij als je het überhaupt een keertje in bed mag doen, laat staan daarbuiten.

Zet maar eens een glas tegen de muur en beluister de buren. Als het even meezit kun je horen hoe het bij hun tegenzit:
"Als jij nou op je handen en voeten gaat staan, dan neem ik je van achteren!"
"O, gaat dat zó! Dan weet ik het goed gemaakt: als jij nou op je kop gaat staan, dan neem ik de benen!"

Maar gelukkig komen bij ons dat soort scènes natuurlijk nooit voor. Dat zou wel héél triest worden allemaal...

al die pornosites lopen niet voor niets heel slecht tenslotte!