haardkoor

Dinsdag 11 December 2001 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Het vorige brengt mij op het volgende. Ik ga namelijk zelf een logo maken. Want ik wil ook bij 'de haardkoor'. Maar eerst moeten er wat onduidelijkheden uit de weg worden geruimd.

Primo: het is toch het haardkoor? 't Is toch dat clubje koorknaapjes dat met Sinterklaas bij de haard staat te kwelen? Verder vind ik de naam heel origineel gevonden: het haardkoor! Heeft hit-potentie. Wees dus maar trots lid van het haardkoor. Maar niet te dicht bij de kachel komen.

Secundo: waar is caspertje en zijn watjes? Het is zo stil! Ik heb een vermoeden: hij zit natuurlijk op het toilet te tieren. Want zijn vingers zitten onder de bril geklemd. En hij zit op die bril. Dat is een pure deadlock, geen haardkoor! Daar kom je nooit meer weg caspertje! Tragisch: niet eens meer de handen vrij om de eigen diarree door te spoelen. Schuif hem dus een kerstkaartje onder de wc-deur door.

Tertio: volgens de nieuwe spelling is het toch 'retencool'? Of is het een versteende uitdrukking? Waarschijnlijk wel, want 'cool' is ook al zo oud als de hippietijd. "Cool man, weet je wel?".

Intermezzo: shitto, ik kan niet in het Latijn tot 10 tellen ontdek ik nu te laat! Dus wanneer een of andere gymnasiast mij efkes zou willen bijstaan...?
Dat krijg je als je als voormalig gesjeesde brugklasser de intellectueel wilt uithangen.

Quinto(?): heeft iemand al kennis gemaakt met Flex? Moet ergens nog te vinden zijn in de reacties bij Olaf Heyne en op het pivot-forum van Bob.
Flex heb ik terugverwezen naar zijn behandelend geneesheer. Flex is tijdens de tbr opname weer eens veel te vroeg het resocialisatietraject in gestuurd. Ik twijfel dus of flex wel bij het haardkoor hoort. Volgens mij is het gewoon één van ons die een briljante parodie opvoert.

Sexto (??): ktjbf. Deze moet ik even volgens de Hebreeuwse spelling opschrijven (klinkers weglaten) ingeval mijn 91-jarige vader dit log onder ogen krijgt. Dan gaat hij besmuikt zitten lachen, dat vertrouwt mijn oude moeder dan weer niet, dan gaat zij het ook lezen en dan krijg ik alsnog op mijn donder.
"Ktjbf". Staat zo eigenlijk veel leuker! Moet je een paar keer proberen te zeggen zo! "Ktjbf... ktjbf..." Lachen toch?
Ok, die houden we erin. Mag in het haardkoor (hrdkr). Zet ik op mijn logo: 'Trots lid van Kutjebefs KachelKoor', afgekort KKK. Ai, toch foute boel: die afkorting is al bezet.

Radio (???): zokanniewelweero. Ik moet namelijk even naar RadioOnline gaan luisteren. Een van die koene knapen van SmallZine is daar namelijk.
Wordt dus een beetje vervolgd.
Ueh... Continuo ma non troppo (????)

nou, 'k ben benieuwd...