vibrauntor

Woensdag 05 December 2001 in categorie Satire

Wat zijn mijn gewaardeerde mede-webloggers toch een bron van inspiratie! Bij 'mijnkopthee' van Bob den Otter werd onder het knopje 'Sex' op het Viva-damesforum een discussie gesignaleerd over 'de bob'. Ik zal u direct uit de verwarring helpen: het gaat hier niet om de in België zo succesvolle actie waarbij voor het drankgebruik wordt afgesproken wie nuchter genoeg blijft om het voertuig veilig naar huis te sturen. De afkorting 'bob' zal hier wel zoiets betekenen als 'bewust overeengekomen bestuurder'.
Deze actie leek Nederland ook wel iets. Met als gevolg dat de Viva-dames nu telkens gniffelend voor de buis zitten wanneer het bob-spotje langskomt. Want op het Viva-forum blijkt dat 'bob' daar staat voor de 'Braun Oral-B', de stijlvolle electrische tandenborstel. Hij blijkt echter ook zeer in zwang te zijn als vibrator.

Ja, nu moeten wij heren toch even op onze tellen gaan passen! Vandáár dat Braun steeds geavanceerder modellen op de markt brengt!
Ikzelf heb net een nieuwe gekocht (voor mijn tanden evenwel). Bezien in het licht van het voorgaande was de vorige eigenlijk verdacht snel versleten. Vanavond als ze thuis komt even navragen dus maar.
Want als we Herr Braun op die manier gaan gebruiken kan mijn eigen biologische apparaat wel aan de wilgen hangen! Daar kunnen wij nooit tegenop!

Het nieuwste model 'Braun Oral-B 3D Excel' heeft nota bene twee snelheden, 40.000 pulserende en 7600 oscillerende bewegingen per minuut, druksensor, anti-slip controlgrip voor een goede houvast, raakt en masseert zelfs de kleinste plekjes en heeft een hygiënische opbergruimte voor vier opzetborsteltjes!
Ga daar maar eens aan staan, heren der schepping! Ik heb van nature geen vier opzetborsteltjes! U wel?
En dan al dat uitsloverige gepulseer en ge-oscilleer! Zelfs wanneer je lijdt aan een vergevorderde genitale Parkinson trek je dat niet! En elke keer als mijn tanden poets word ik geconfronteerd met het mannelijk tekort.

Dat ding gaat terug naar de Kijkshop, anders kom ik zelf thuis niet meer aan de bak!


slager: tien kilo tongenworst alstublieft!